Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:42
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 декабря 2012, 19:59

Житомирська влада не допустить доведення до банкрутства Водоканалу та Теплокомуненерго. ВІДЕО

7 тис. житомирян, які мешкають на верхніх поверхах у будинках на Щорса і Вітрука ще й досі залишаються без води. Причина – відключення від енергопостачання станцій третього підйому водоканалу через 13 млн. боргу перед «Обленерго». Завдяки вжитим міською владою заходам, воду вдалося подати вже до сьомих поверхів і кількість людей, які страждають без води – скоротилася з 30 тисяч до 7. Але проблема - залишається.
Житомирська влада не допустить доведення до банкрутства Водоканалу та Теплокомуненерго. ВІДЕО
«Це питання – не взмозі вирішити міська влада, це питання – не взмозі вирішити водоканал, тому що це - десятки мільйонів гривень. Це питання може вирішити тільки держава. І держава дала такі гарантії, проте сьогодні ми, нажаль, нечуємо від компанії Обленерго кроку на зустріч, і не маємо можливості домовитися, як діяти далі», - заявив Житомирський міський голова Володимир Дебой в понеділок у студії каналу «Союз - ТВ».

«Ми сьогодні стоїмо у глухому куту. Тому що зробивши крок до приватизації енергопостачальних компаній, сьогодні можливо стоїть питання, щоб приватизувати збанкрутувати Водоканал, збанкрутувати таким чином Теплокомуненерго, забрати майнові комплекси в Трамвайно-тролейбусного управління. Але повірте дорогі мої житомиряни, в цьому випадку ціна виросте не в рази. Вона виросте в десятки разів, але ці гроші підуть вже у приватні кампанії. Ми цього допустити не можемо. Нас не чують і хочуть нашими руками, руками житомирян, підняти ту хвилю, щоб на рівні держави це питання стал гострим. Наприклад місто Київ має сотні мільйонів гривень заборгованості за електричну енергію. Але його ніхто не відключає – бо там живуть чиновники. Міста Донецьк і Дніпропетровськ мають такуж ситуацію. Але там інші власники енергетичних компаній. Тому це можливо принциповість Обленерго, вона приводить до того, що маючи гарантію погашення боргів, держава нам це гарантує, ми сьогодні тиждень знаходимось без води. Ситуація – дуже напружена»

За матеріалами: Союз-ТВ
Погода, Новости, загрузка...