Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 декабря 2012, 10:11

Наталія Леонченко: Я хочу відновити законність та справедливість

Екс-секретар Житомирської міської ради Наталія Леонченко, 11 грудня 2012 року, подала позов до Корольовського районного суду щодо неправомірних дій Житомирської міської ради. Наталія Леонченко категорично не погоджується із законністю прийняття рішення депутатами міської ради щодо дострокового припинення її повноважень як секретаря ради.
Наталія Леонченко: Я хочу відновити законність та справедливість
Такий крок, говорить колишній секретар, вона не погоджувала із міським головою Володимиром Дебоєм, адже це її особиста справа і, відповідно, трудовий спір.

«Позов до суду – це мій особистий вибір. Адже при прийнятті рішення про припинення повноважень секретаря ради було допущено багато порушень чинного законодавства, регламенту міської ради. Я хочу відновити законність та справедливість», – заявила Наталія Леонченко, яка тонко обізнана із законодавством щодо місцевого самоврядування та регламентом роботи міської ради.

Як відомо, рішення про дострокове припинення повноважень секретаря ради приймалося без обговорення, за відсутності жодних зауважень щодо роботи секретаря ради.

«Якщо слідувати закону, то мало би бути обговорення, пред’явлення мені порушень, які я допустила при виконанні посадових обов’язків. Цього не було під час роботи першого пленарного засідання сесії міської ради. Тому це є однією з причин мого позову до суду», – підкреслила Наталя Леонченко, а також додала, що таке рішення міської ради вважає політичним кроком, спробою зміни розстановки політичних сил та одним із засобів впливу на міського голову, а не способом покращити стан справ у місті.

Чи принесе судовий позов перемогу Наталії Леонченко, стане відомо після ухвалення судового рішення.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...