Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 05:49
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 ноября 2012, 15:12

ФАВОРИТ - Компанія «Фаворит»

Фаворит — багатогалузева компанія, заснована у лютому 1994 року в місті Житомирі, яка виробляє сир вершковий, вершкове масло, спред солодковершковий, молоко, кефір, сметану, йогурти, згущене молоко, цукор та молоко сухе знежирене, а також займається будівництвом об’єктів будь-якої складності, тваринництвом, рослинництвом та міжнародними транспортними перевезеннями. За 18 років у компанії склалася репутація надійного ділового партнера в Україні та за її межами.

Основні напрямки діяльності Компанії «Фаворит»:

керівництво і координація діяльності підприємств компанії на основі розробленої стратегії (річний звіт ПрАТ «Фаворит Компані» за 2011 рік);
виробництво продуктів промислової групи (масла вершкового, сухого знежиреного молока, згущеного молока, цукру бурякового, меляси, патоки, жому);
виробництво продуктів споживчої групи (вершкового сиру, фасованого масла в асортименті, молока, кефіру, сметани, йогуртів, згущеного молока в баночках, цукру фасованого);
оптова торгівля виробленою продукцією;
будівництво;
міжнародні транспортні перевезення;
рослинництво та тваринництво.

Історія назви Компанії «Фаворит»

Називаючи свою компанію, власники з самого початку дали їй установку на успіх, виграш, перемогу.
Малий енциклопедичний словник Брокгауза й Ефона тлумачить: «фавор», (лат.)— милість (біблейська гора, на якій відбулося преображення, «де Він, Милосердний, воскресив сина бідної вдови на захід від моря Генісаретського»).
Так компанія «Фаворит» воскрешає сільське господарство України, повертає до життя перероблюючі підприємства і вселяє надії на краще.
«Фавор» — слово іноземного походження, яке асоціюється з темою аристократизму, вишуканих манер, знаком хорошого тону та доброго смаку, бездоганною репутацією, віковими традиціями й шляхетним походженням.
Бути фаворитом — це «благодать».
«Улюбленець вельмож» — так у Даля.
Коней, які мають найбільші шанси на виграш призів, теж називають фаворитами. Сказати просто улюбленець — не сказати нічого.
Фаворит — це статус...
«Фаворит» — це престиж і традиції. Це вагомий внесок у Ваше здоров’я…
Давньогрецький філософ Арістотель сказав: «Місто — єдність протилежностей». Це твердження справедливо і по відношенню до нас. Всі ми різні. І це нас об’єднує. Об’єднує бажання бути першими — бути фаворитами.
«Фаворит» — це перш за все люди. Люди, які бачать таких же людей у своїх партнерах і клієнтах, які шукають і знаходять взаєморозуміння.
«Фаворит» — це постійний рух вперед і безліч цікавих новинок. Відчуття польоту на коні через бар’єр у висоту та власного професійного зростання незабутнє!
Такою ж незабутньою стає кожна зустріч Покупця з компанією «Фаворит», так як продукція торгової марки «Фаворит» «приносить виграш».
А виграш цей — це гарантія якості, смаку та здоров’я.

Контактна інформація Компанії «Фаворит»

Назва компанії
Акціонерне товариство закритого типу «Фаворит»

Адреса
Україна, 10025, м. Житомир, вул. Вітрука, 6
Приймальня
(0412) 418-368, 418-926, 418-927
Відділ продажу
(0412) 410-200, 410-466
Транспортні послуги
(0412) 410-304, 418-926
Будівельні послуги
(0412) 418-927, 418-926
Юридичний відділ
pravo@favoryt.com
Електронна пошта
office@favoryt.com
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...