Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:26
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 июня 2015, 12:30

Держприкордонслужба та Міжнародна організація з міграції підписали План подальшого співробітництва

Сьогодні в Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулася зустріч першого заступника Голови Держприкордонслужби генерал-лейтенанта Василя Серватюка та Голови Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Манфреда Профазі. У ході зустрічі обговорювалися питання поточного стану співпраці та були окреслені подальші перспективи співробітництва.

Особливу увагу Василь Серватюк та Манфред Профазі акцентували на реалізації спільних проектів міжнародної технічної допомоги. Зокрема вони зупинилися на заходах щодо зміцнення системи управління персоналом, впровадження системи електронного документообігу в Держприкордонслужбі, розвитку мобільних підрозділів та центрів управління службою, боротьби з корупцією та технічної підтримки нових прикордонних підрозділів.

По завершенню зустрічі був підписаний План основних заходів співробітництва між Державною прикордонною службою України та Міжнародною організацією з міграції на 2015 – 2016 роки. Серед основних пунктів даного плану зазначені заходи з впровадження антикорупційних стандартів у системах управління персоналом та професійної підготовки, зміцнення потенціалу Центрів управління службою та прикордонної безпеки в південному і південно-східному регіонах, інституалізація електронного документообігу тощо.

Генерал-лейтенант Василь Серватюк зазначив, що співпраця дуже важлива для прикордонного відомства та подякував за активну роботу команді Представництва МОМ в Україні, очолюваної паном Профазі.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...