Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 19:01
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 июля 2015, 16:30

Енергозбереження - економія сімейного бюжету

Сьогодні тема енергозбереження – вкрай важлива доля нашої країни. Коли більшість підприємств працюють зі застарілим обладнанням, коли майже весь житловий фонд в містах – це будинки, які мають величезні втрати на тепло - та енергоносіях, то дійсно слід в першу чергу розглядати питання впровадження енергозберігаючих технологій.

І це повинно робитися як на рівні держави, уряду, обласних адміністрацій, так і самими власниками підприємств. Додаткове заохочення керівників підприємств та установ, а також саме населення, лише пришвидшить перехід на більш економічний режим діяльності.

Погодьтесь, що сьогодні той же мешканець трьохкімнатної або чотирьохкімнатної квартири, який проживає наприклад один чи навіть з дружиною, не замислюється про необхідність економити тепло від радіаторів, чи електроенергію. У нього не має навіть ніякого бажання зробити своє приватне житло більше енергоекономним. І, лише після виправданого підвищення вартості на комунальні послуги, та перехід на їх ринкову вартість, змушує господаря подбати про першочергові кроки по утепленню своєї квартир. Так, багато сьогодні починають займатися зовнішнім утепленням стін, теплоізоляцією вікон та дверей. Встановлення енергозберігаючих ламп освітлення, економією газу та води.

Окрім того, сьогодні на рівні держави розроблені цілі програми по мотивації українців на перехід на енергозберігаючі технології. Одна із них – дозволяє гасити частину кредиту за придбані твердопаливні котли, або самостійне утеплення будинків.
Погода, Новости, загрузка...