Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 23:42
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 ноября 2015, 10:08

Дитячі презентації

svitppt.com.ua – дитячі презентації


Діти особливо потребують структурованого та цікавого подання інформації. Для малечі цей світ ще невідомий, вони просто плутаються в колосальних об’ємах незнайомих речей, які потрібно зрозуміти, оцінити та запам’ятати. А увага та пам’ять розвинені ще недостатньо, щоб сконцентруватися більш, ніж на 15 хвилин.

Саме тому на звичайних уроках дітвора не може всидіти спокійно, нудьгує та пустує. Але дитячі презентації, наприклад з сайту svitppt.com.ua, вони сприймають як мультики або ж цікаві електронні книги. Отже, навчання за допомогою презентацій не викликає спротиву. Навіть більше, цікавий сюжет допомагає привернути та утримати увагу, дитина починає не просто слухати, але співпереживати. Інформація сприймається одночасно зором та на слух. При подальшому обговоренні дитина мислить та вчиться аналізувати події й ситуації, приймати рішення.

За методикою Глена Домана, малюк майже з самого народження повинен бачити декілька сотень малюнків-карточок на день, що описують навколишній світ. Тоді дитина росте розвиненою, має уявлення навіть про ті речі та країни, які не може побачити поряд. Результати методики були доведені багатьма дослідженнями. Але лише поява комп’ютерних дитячих презентацій та сайту svitppt.com.ua дозволила і так завантаженим мамам скористатися таким навчанням. Тепер не потрібно шукати в журналах яскраві картинки і боротися зі спробами немовляток перевірити інформацію на смак. Достатньо продумати сюжет, скласти яскравий відеоряд, додати музику або ж пояснення до нього, або просто завітати до сервісу SvitPPT.

Дитячі презентації кращі за звичайні картинки, адже:

  1. Малюк починає співставляти звук з малюнком, так легше вивчати нові слова.
  2. Розвиває мовлення, коли повторює слова за диктором.
  3. Формує цілісне уявлення про навколишній світ.
  4. Вчиться класифікувати інформацію, розуміти зв’язки між предметами, їх схожі та відмінні риси.
  5. Дитячу презентацію можна повторити декілька разів, щоб допомогти запам’ятати нові речі й поняття. Дитині це не набридає, недарма ж малеча просить розповісти їй одну й ту саму уподобану казку щовечір, доки не вивчить її всю.
  6. Мама може одночасно годувати дитину або трішечки перепочити від незлічених «а чому?» та «як?».

Проте не всі можуть витратити час на створення дитячих презентації власноруч. Не завжди вистачає навичок складання презентацій та технічних умов для звукозапису пояснень до них. Саме тому ми створили цей сайт! У нас ви можете скачати цікаві та корисні дитячі презентації абсолютно безкоштовно. Вам навіть не потрібно реєструватися. Зайдіть через будь-яку соціальну мережу та знайдіть тему, яка вас зацікавила. Ви побачите всі слайди, що є в презентації, зможете програти її прямо у вікні браузера або завантажити для подальшого перегляду.

Погода, Новости, загрузка...