Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 сентября 2011, 10:31

В ближайшее время власти решат проблемы льготников

Найближчим часом влада вирішить проблеми воїнів-афганців. Про це заявив віце-прем'єр С
Найближчим часом влада вирішить проблеми воїнів-афганців. Про це заявив віце-прем'єр Сергій Тігіпко. Напередодні він зустрівся з воїнами-інтернаціоналістами і знову говорив із ними про пільги.

Нагадаю, тиждень тому декілька тисяч людей пікетували Верховну Раду. Вони виступили проти закону, який обмежує соціальні гарантії афганців, чорнобильців, загалом 16-ти категорій громадян. Депутати планували ухвалити закон в цілому. Утім, після пікету та навіть штурму Верховної Ради, влада пообіцяла дослухатись до думки людей. Поки що переговори не дали результату.

Сергій Тигипко, віце-прем'єр-міністр України:

- Ми збиралися, афганці і заявили свою позицію. Вони заявили, що не хочуть змін у законодавстві, висловили низку питань, які ми найближчим часом почнемо вирішувати. Я не боюся, що хтось вийде на демонстрації. Влада повинна все робити, щоб це не відбувалося.

Подробности-ТВ
Погода, Новости, загрузка...