Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 декабря 2019, 08:01

В Романівському районі ліквідовано загоряння рейсового автобуса

4 грудня о 07:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння рейсового автобусу «Мерседес», що рухався за маршрутом Миропіль-Житомир. Подія трапилася на 70-му км автодороги Бердичів-Острог, поблизу с. Булдичів Романівського району.

Вже за 5 хв до місця виклику прибуло чергове відділення вогнеборців з смт Миропіль. До їх приїзду водій автобусу намагався самотужки загасити вогонь, використавши 3 вогнегасники, але приборкати полум’я йому не вдалося. Зусиллями бійців ДСНС о 07:35 пожежу було локалізовано та о 07:45 – ліквідовано. Вогнем знищено салон та моторний відсік автобусу. На момент загоряння в транспортному засобі перебувало 13 пасажирів, на щастя ніхто з них не постраждав.

До ліквідації займання залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Попередня причина пожежі – розгерметизація паливної системи транспортного засобу. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...