Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 20:55
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 мая 2020, 08:36

У Коростені під колеса легковика потрапив велосипедист: поліція проводить розслідування

Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 травня близько 23:15 на вул. Грушевського у районному центрі.

Попередньо, водій автомобіля «Daewoo Lanos», 38-річний житель м. Коростеня, рухаючись від центру міста, здійснив наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав на проїжджу частину.

Унаслідок ДТП велосипедист, 50-річний житель Коростенського району, отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення міської лікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Зауважте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.
Погода, Новости, загрузка...