Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 июля 2021, 10:56

Підсумок політичного сезону: Зеленський на спаді, Тимошенко на підйомі

Підсумкові соціологічні опитування нинішнього політичного сезону, проведені КМІС та групою «Рейтинг», вчергове підтвердили – в Україні найбільше довіряють двом політикам: Володимиру Зеленському та Юлії Тимошенко.

Водночас, число тих, хто не довіряє президенту (52% за даними «Рейтингу» і 52,7% за даними КМІС), стало вищим за кількість симпатиків (46% за даними «Рейтингу» і 34,1% за даними КМІС). Крім того, 64% українців вважають, що справи в країні йдуть у неправильному напрямку. А ще, вперше за всю історію України, цілих 28% не знають, як звуть чинного премʼєр-міністра. Тобто українці починають розуміти реальну причину всіх негараздів в країні, і в першу чергу, це – результат надмірної концентрації влади в руках Володимира Зеленського. В країні немає ані уряду, ані парламентської монобільшості – абсолютно все вирішується президентом і його оточенням.

Альтернативою люди бачать єдиного політика та єдину політичну силу, які демонструють стале збільшення підтримки, – Юлію Тимошенко та партію «Батьківщина».

Політичний експерт Ігор Петренко, аналізуючи зростання рейтингу «Батьківщини» до 14,7% (а це 3% росту – найбільше з усіх політичних сил), вважає його закономірним. Адже Юлія Тимошенко не використовує порожні інформаційні приводи для піару, а обрала стратегію реальних справ і займається важливими для суспільства проблемами, такими як тарифи, зарплати, пенсії, соціальні виплати. І, звісно, найбільш болючою для українців темою – розпродажем землі, який стартував 1 липня.

Саме до Юлії Тимошенко звертаються селяни й фермери з питаннями, як боротись із катастрофою «дикого ринку землі». По всій країні відбуваються рейдерські атаки на землі фермерів, на сільські кооперативи та на паї селян – і все це щільно прикривається владою.
В цих умовах вона та її команда демонструють згуртованість, фаховість та мобільність.

Як «швидка допомога» Юлія Тимошенко зараз їздить всією країною, допомагаючи людям захистити їхнє право жити і працювати на своїй землі, – адже 73% власників паїв не бажають їх продавати. Під час масових зустрічей вона інформує людей про те, що їм загрожує, як влада вправно маніпулює свідомістю та як можна цьому опиратись. Відкрита «Гаряча лінія», куди може подзвонити кожен фермер чи селянин, якщо почнуть забирати землю 097 902 58 48.

Є вже й перші результати: всього 9 днів знадобилось Юлії Тимошенко та її команді в Дніпропетровській області, щоб повернути людям землю, яку забрали іноземці і готувались видобувати на ній золото хижацьким способом.

Ця послідовна боротьба Юлії Тимошенко за землю була належним чином оцінена людьми – такий висновок робить політолог Олег Саакян. Він прогнозує, що «Батьківщина» знову поставить питання про референдум щодо розпродажу землі, заблокованого президентом всупереч власним обіцянкам про народовладдя.
Це підтвердила і сама Юлія Тимошенко – вона не планує зупинятися ні на день. Адже 71,7%, за даними КМІС, виступають за його проведення, а 84% засвідчили, що це питання торкається їх особисто.

Добиватимуться й рішення Конституційного Суду – бо закон, брутально протиснутий президентом вночі та під час карантину, порушує 22 статті Конституції Україні.
Але це не єдина загроза, яка постала перед українцями. Протискається законопроєкт №5600, який вводить податок на паї, яким будуть зганяти людей з землі, а також обкладає непосильними податками все, що ще жевріє в нашій країні. Президент та його оточення вирішили підняти ціни на газ – а вони вже сягнули 15 гривень! З цим «Батьківщина» не змириться і буде діяти.

Взагалі, за словами політолога Дмитра Корнійчука, Юлія Тимошенко є єдиним політиком, яка навіть перебуваючи в опозиції, реально здатна зупиняти афери влади із землею, вона блокує антисоціальні закони, добивається виплат медикам і навіть взимку змогла примусити владу знизити тарифи на газ.

Юлія Тимошенко та її команда і надалі захищатимуть українців від правлячого «зеленого» невігластва, яке перетворилось на терор, і мають реальний план порятунку країни.
Бо час уже прийшов.
Погода, Новости, загрузка...