Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 октября 2021, 13:59

«Батьківщина» ініціює створення ТСК для розслідування тарифного свавілля «Нафтогазу»

У Верховній Раді зареєстровано постанову «Батьківщини» щодо створення Тимчасової слідчої комісії по тарифному свавіллю «Нафтогазу». Комісія розслідуватиме, чому українцям продають газ у вісім разів дорожче, ніж коштує його видобуток, і хто наживається на цьому.
«Батьківщина» ініціює створення ТСК для розслідування тарифного свавілля «Нафтогазу»
Про це лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко повідомила на своїй Фейсбук-сторінці.

«Сподіваюсь, що наступного пленарного тижня постанову буде винесено на розгляд сесійної зали та підтримано. І країна нарешті дізнається, чому газ, який коштує 1 гривню, українцям продають щонайменше по 8?! І хто наживається на цій шаленій різниці та людських злиднях?» – зауважила Юлія Тимошенко.

Вона висловила сподівання, що «слуги народу» підтримають вказану постанову, з огляду на проголошену ними публічну боротьбу з олігархами та корупцією.
«Голосування монобільшості  за нашу постанову стане найкращим доказом – чи дійсно вони мають бажання та волю навести порядок, чи це все лише шоу для відволікання уваги», – уточнила лідер «Батьківщини».

На її переконання, розв’язання тарифної проблеми вже є, воно міститься у розробленому командою «Батьківщини» законопроєкті №4680, яким передбачається направлення газу вітчизняного видобутку населенню і бюджетним установам за собівартістю плюс 30% прибутку.
«Тоді українські родини отримають український газ за справедливими цінами, а спритні ділки – втратять змогу наживатися на бюджеті», – наголосила Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко закликала владу зупинити тарифне свавілля і запропонувала рецепт зниження тарифів.
Погода, Новости, загрузка...