Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:00
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 января 2012, 12:21

3 дітей під час катання на санчатах виїхали на кригу та провалилися у воду

За інформацією УМНС, 23 січня о 17.30 до диспетчера Володимирецького районного відділу Управління МНС у Рівненській області надійшло повідомлення, що на водоймищі в центрі селища Володимирець під лід провалилися діти.

Черговий караул рятувальників самостійної державної пожежної частини №16 одразу виїхав на місце пригоди. На час прибуття підрозділу МНС троє дітей вже були на березі, їх оглядали лікарі швидкої допомоги.

Як з'ясувалося, дві сестри Олеся та Софія (2001 і 2003 років народження), а також їхній двоюрідний брат Дмитро (2003 року народження) каталися на санчатах з гірки на невеличкому острівці посеред водойми за 15 метрів від берега. Випадково вони з’їхали за межі острівця на лід та миттєво провалилися у воду. С

аме в цей час поруч проходили місцеві мешканці Володимир Іванчук та Микола Шило. Чоловіки почули крики дітей та негайно кинулися на допомогу. Вони зайшли у водойму та, стоячи по груди у крижаній воді, почали виносити дітей на берег. Інші свідки події у цей час викликали швидку медичну допомогу та рятувальників.

Лікарі оглянули дітей та загрози їхньому здоров’ю не виявили.

Після цього постраждалих відвезли додому.

Наразі всі інші обставини даної пригоди встановлюються.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...