Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 18:18
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 января 2012, 09:20

Борис Колесніков перевірив готовність нового аеровокзалу Львова

Віце-прем'єр-міністр України – Міністр інфраструктури Борис Колесніков ознайомився з перебігом підготовки Міжнародного аеропорту «Львів» до Євро-2012.

Свою інспекцію підготовки аеропорту до чемпіонату Віце-прем’єр-міністр та львівські високопосадовці розпочали з оглядин нового аеровокзального комплексу МА «Львів». Вони ознайомилися з готовністю зон митного та прикордонного контролів, а також зони на авіаційну безпеку. Наостанок гості перевірили залу реєстрації пасажирів, де розміщено 29 стійок для реєстрації (9 на внутрішні рейси та 20 – на міжнародні).

У Львові Бориса Колеснікова зустріли голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк, голова Львівської обласної ради Олег Панькевич, міський голова Львова Андрій Садовий, генеральний директор ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» Роман Гонтарєв та генеральний директор ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до Євро-2012 у Львові» Володимир Шадрін.

Нагадаємо, готовність нового аеротерміналу Львова становить понад 90%. Наразі там проводять тестування до запуску об’єкту.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...