Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 17:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 января 2012, 12:15

До Євро-2012 Київ перетворять у суцільний футбольний м’яч

Комунальні служби столиці планують зустрічати гостей Євро-2012 оригінальними квітковими клумбами. Про це розповів генеральний директор КО «Київзеленбуд» Микола Назаренко.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

«Євро- 2012 – дуже важлива подія для Києва і до неї ми готуємося з усією відповідальністю, адже хочемо показати нашу столицю зеленим і квітучим містом. Уже зараз ландшафтні архітектори надають свої пропозиції щодо клумб, практично кожен день ми їх розглядаємо і затверджуємо. Днями, до речі, у нас теж проводилася така нарада і було висунуто близько 10 дуже цікавих пропозицій саме під Євро- 2012. Це в'їзди в місто з боку проспекту Бажана, Борисполя, Житомирської траси, проспекту Перемоги. Скрізь в'їзні групи будуть прикрашатися квітковими клумбами», – поінформував він.
За словами Миколи Назаренка, підприємство вже закупило насіння однорічних квітів, які будуть вирощувати в теплицях. Ті сорти, які не можна виростити тут, будуть закуплені і завезені.

Разом з тим, згідно розпорядження КМДА, незабаром столицю прикрасять велетенськими футбольними м’ячами.
Найбільшою копією офіційного футбольного м’яча Євро2012 уже оформлено зовнішню поверхню купола ТРЦ «Глобус», що на Майдані Незалежності (над першою лінією).

Футбольний символ прикрашатиме головний майдан країни до 1 липня 2012 року.

Ще 4 велетенські футбольні м’ячі розташують на клумбах Європейської площі та площі Перемоги, на Поштовій площі (перетин Володимирського узвозу та Боричевого узвозу) та у межах в’їзної групи до Києва поблизу Харківської площі.

Збільшені копії офіційних м’ячів Євро-2012 милуватимуть око киян і гостей столиці з 1 квітня до 1 липня 2012 року.
Виготовлення та встановлення конструкцій фінансуватиметься за рахунок офіційного спонсора УЄФА Євро-2012 компанії «Адідас Україна», яка і виступила з цією пропозицією.
За матеріалами: У.К
Погода, Новости, загрузка...