Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:00
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 января 2012, 15:34

Дніпропетровщині з держбюджету виділено 3,5 млрд грн субвенцій

З держбюджету на цей рік для Дніпропетровщини виділено 3,5 млрд грн субвенцій. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час засідання колегії ОДА.

«З держбюджету на цей рік для регіону виділено 3,5 млрд грн субвенцій. З них майже 3 млрд – на виконання державних програм соціального захисту населення. Більше 160 млн грн виділено на продовження будівництва доріг, 300 млн грн на будівництво автомобільної дороги в Дніпропетровську на ділянці від вул. Кайдацький шлях до автомобільної дороги «Київ – Луганськ – Ізварине». Також передбачено 13,5 млн грн на заходи з радіаційного захисту населення міста Жовті Води», – сказав губернатор Олександр Вілкул.

Також у держбюджеті-2012 закладено залучення коштів ЄБРР та ЄІБ для добудови Дніпропетровського метрополітену.

«З початку року Дніпропетровщина живе у новому форматі роботи медичних закладів. Медична допомога розділена не первину та вторинну. Такі кроки ми зробили першими в Україні. У рамках проекту модернізації охорони здоров’я в держбюджеті передбачено 4 субвенції на суму 134 млн грн. Наша мета зробити медичне обслуговування доступним та якісним для усіх мешканців Дніпропетровщини», – сказав Олександр Вілкул.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...