Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 января 2012, 22:56

Засуджено податківця-хабарника

Набув чинності вирок Ренійського районного суду Одеської області за кримінальною справою, порушеною органами прокуратури за матеріалами СБУ, стосовно співробітника міжрайонної податкової інспекції Одеської області, який вимагав хабара у місцевого бізнесмена.

За повідомленням прес-центру СБ України, у травні 2011 року податківець у ході перевірки діяльності приватного підприємства в Ренійському районі Одеської області, виявив порушення вимог податкового законодавства у період з 2008 до 2011 року, за що повинен був накласти штрафні санкції у розмірі 30 тисяч гривень. Але інспектор запропонував підприємцю зменшити цю суму до чотирьох тисяч гривень, оцінивши свої послуги у 8 тисяч гривень. Бізнесмена така сума штрафу не влаштувала, тому у результаті «торгів» була укладена домовленість щодо зменшення штрафних нарахувань до 995 гривень.

Співробітники СБУ затримали працівника податкової інспекції «на гарячому», у його службовому кабінеті, під час одержання першої частини хабара у розмірі 2 тисяч гривень. Крім цього, у правопорушника було виявлено та вилучено два акти перевірки приватного підприємства за одним вихідним номером, але з різними фінансовими санкціями.

Вироком суду правопорушника визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.368 (одержання хабара) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...