Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:35
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 января 2012, 19:11

У Хмельницькій області вибухнув газ в приватному будинку

27 січня о 06:55 в приватному одноповерховому будинку в селі Михинці Летичівського району стався вибух газу, який призвів до пожежі. До рятувальників Летичівського районного відділу Управління Міністерства надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області зателефонували сусіди та повідомили про подію.

На місце вибуху виїхали рятувальні підрозділи МНС, аварійні служби «ПАТ Хмельницькгаз», бригада швидкої допомоги та наряд міліції.

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили всередині будинку тіло чоловіка 1953 року народження. Його співмешканка 1946 року народження із значними опіками була госпіталізована до обласної лікарні міста Хмельницького.

Як з’ясувалося, під час побутової суперечки чоловік з метою вчинення суїциду відкрив газовий балон і підпалив газоповітряну суміш. Від спалаху виникла пожежа, яка призвела до вибуху газу.

Займання було ліквідоване о 07:35.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...