Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 02:31
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 января 2012, 10:37

Чиновники вимагали 10 000 гривень

Працівниками Управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами ГУМВС України в Дніпропетровській області спільно з прокуратурою, 26 січня було зiбрано матерiал стосовно начальника одного із відділів кримiнально-виконавчої iнспекцiї та iнспектора вказаного відділу.

Всього зловмисники вимагали 10 000 гривень, а отримали лише частину хабара, в сумi 4000 гривень від директора одного із товариств з обмеженою відповідальністю (який судом засуджений до трьох рокiв позбавлення волi з вiдстрочкою на один рiк) за не змiнення йому мiри покарання.

За цим фактом прокуратурою було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України «Одержання хабара».

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...