Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 января 2012, 21:49

До кінця 2014 року сучасні перинатальні центри будуть в кожному регіоні України - Олександр Аніщенко

Завдяки політичній волі Президента України буде створена мережа сучасних перинатальних центрів. На цьому наголосив Міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко під час відвідування Кіровоградського перинатального центру
«Президент України Віктор Янукович визначив охорону здоров'я взагалі і охорону здоров'я матерів і дітей зокрема одним із пріоритетних напрямків державної політики. І це не просто слова: завдяки політичній волі керівництва країни, ми сьогодні маємо можливість створити мережу сучасних високоспеціалізованих перинатальних центрів, - зазначив Олександр Аніщенко. - Ми сьогодні ознайомилися з першим обласним перинатальним центром ІІІ рівня, який відкривається в рамках Національного Проекту «Нове життя - нова якість охорони материнства і дитинства».

«У центрі створені чудові комфортні умови для пацієнтів і медичних працівників, придбане сучасне медичне обладнання. Але перинатальний центр - це не лише установа і обладнання. Це, перш за все, підготовлені кадри, готові впроваджувати новий підхід до надання перинатальної допомоги», - зазначив Міністр.

Олександр Аніщенко також повідомив, що у цьому році в Україні заплановано відкрити ще 4 перинатальні центри, а до кінця 2014 року аналогічні медичні установи будуть створені у кожному регіоні України.

«Ми провели зовнішній і внутрішній аудит і визначили ступінь готовності кожної з областей до відкриття перинатальних центрів. Окрім того, підготували 1200 медичних працівників до роботи в цих закладах. І ми плануємо продовжити цю роботу», - підкреслив Олександр Аніщенко.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...