Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 января 2012, 19:13

СБУ затримала осіб, які намагалися продати 24 кг ртуті

У ході системних заходів, спрямованих на боротьбу з протиправним поширенням сильнодіючих та отруйних речовин, у місті Олександрія Кіровоградської області співробітники СБУ попередили незаконний збут хімічної речовини першого класу небезпеки – ртуті металевої.

27 січня ц.р. співробітники СБУ затримали «на гарячому» трьох мешканців Олександрійського району, які намагались збути металевий балон з 24 кг ртуті.

Матеріали документування протиправної діяльності вказаних осіб, в порядку ст. 97 КПК України, передані до прокуратури Кіровоградської області для порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин) Кримінального Кодексу України.
Прес-центр СБ України
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...