Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 11:30
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 февраля 2012, 20:39

На Херсонщині шахрай привласнив 2 млн гривень бюджетних коштів

У Херсонській області співробітники СБУ викрили факт заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах.

Встановлено, що місцевий мешканець зареєстрував у податкових органах приватне підприємство та уклав угоду з місцевим комунальним підприємством на обслуговування прибудинкової території декількох багатоповерхівок.

Однак, жодного наміру виконувати визначений договором перелік робіт підприємець не мав. Комерсант лише декларував у бухгалтерських документах та звітності проведення належних робіт та надання послуг, фактично ж будь-якої господарської діяльності комерційна структура не здійснювала, адже ні робочих ресурсів, ні інвентарю, ні основних фондів та виробничих активів у неї не було, угоди з субпідрядниками не укладались. Перераховані комунальниками майже 2 мільйони гривень державних коштів були зняті зловмисником з рахунків фіктивної фірми та використані на власні потреби.

11 січня ц.р. слідчими УСБУ стосовно керівника приватного підприємства порушено кримінальну справу, за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.205 (фіктивне підприємництво, кваліфікуючою ознакою якого є заподіяння державі великої матеріальної шкоди) Кримінального кодексу України.

Триває слідство
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...