Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:20
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 февраля 2012, 10:25

В Тернополі горів торговий павільйон на центральному ринку

1 лютого о 06:43 до оперативно-диспетчерської служби обласного Управління МНС у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні одного з торгових павільйонів на центральному ринку Тернополя на вул. Шептицького.

До місця виклику було одразу направлено пожежно-рятувальні підрозділи.

Як з'ясувалося, горіла двохповерхова будівля торгового комплексу промислових товарів "Південний". Існувала загроза перекидання полум’я на сусідні легкозаймисті будівлі, покриті, переважно, пластиковою вагонкою.

Працівники Тернопільського РЕМ відключили споруду від електропостачання. Після цього рятувальники одразу приступили до гасіння пожежі. Ситуація ускладнювалась несприятливими погодними умовами, адже вогнеборцям доводилося працювати в умовах низьких температур при -22°С. Полум’я швидко розповсюджувалося всередині будівлі, де розташовуються магазини побутової техніки, побутової хімії, сільськогосподарських хімікатів, електричного обладнання та інші.

Продукція, яка там знаходилась, легко займалась, виділяючи при горінні небезпечний токсичний дим.

Незважаючи на складні умови гасіння, пожежі вогнеборці своєчасно ліквідували займання та запобігли його подальшому розповсюдженню на сусідні будівлі. Завдяки злагодженим діям рятувальників о 07:45 пожежа була локалізована та о 08:50 – ліквідована.

Всього на місці події працювали 30 співробітників Тернопільського гарнізону У МНС та 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Додатково до ліквідації залучалася місцева пожежна команда Тернополя.

Орієнтовна площа пожежі становила близько 300 кв. м. Причина виникнення та завдані матеріальні збитки встановлюються.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...