Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:00
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 февраля 2012, 18:48

Янукович підтримує ініціативу щодо посилення діалогу влади та профспілок

Президент України Віктор Янукович підтримує ініціативу профспілкових комітетів щодо покращення діалогу влади та профспілок. Про це після зустрічі з Главою держави повідомив голова Федерації профспілок України Юрій Кулик. «Ми мали можливість обговорити проблеми, які сьогодні цікавлять і профспілки, і державу. Це перш за все посилення, поглиблення соціального діалогу між державою і профспілками», – сказав голова ФПУ.

За словами Юрія Кулика, під час зустрічі обговорювалися питання підвищення заробітної плати, зайнятості населення, відновлення роботи підприємств. «І звичайно, це були питання розвитку громадянського суспільства. А в контексті розвитку громадянського суспільства – питання підвищення ролі профспілок», – наголосив він.

На переконання голови ФПУ, для вирішення зазначених питань необхідно налагодити у регіонах постійний діалог влади, роботодавців та профспілкових організацій.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...