Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 февраля 2012, 18:48

Янукович доручив утворити оргкомітет з проведення в Україні чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу

Президент України Віктор Янукович своїм Указом доручив Уряду в місячний строк утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Оргкомітет у двомісячний термін має розробити та затвердити план заходів на 2012-2015 роки щодо підготовки до проведення Євробаскету-2015.

Згідно з Указом, план заходів повинен передбачати будівництво, реконструкцію спортивних арен та інших об'єктів у Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Одесі та Харкові з метою приведення їх у відповідність із вимогами ФІБА – Європа та введення в експлуатацію не пізніше грудня 2014 року.

Відповідно до Указу Глави держави, план заходів також повинен передбачити забезпечення фінансування будівництва, реконструкції об'єктів фізкультурно-спортивної інфраструктури за рахунок коштів Державного бюджету та інших джерел, не заборонених законодавством.

Президент доручив Дніпропетровській, Донецькій, Львівській, Одеській, Харківській обласним та Київській міській державним адміністраціям утворити у двомісячний строк відповідні організаційні комітети та забезпечити розроблення і затвердження регіональних планів заходів щодо підготовки та проведення в Україні Євробаскету-2015.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...