Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 февраля 2012, 15:08

Винесено вирок організованій злочинній групі, яка незаконно переправляла іноземців через державний кордон України

Апеляційний суд м.Києва залишив у силі вирок Шевченківського районного суду за кримінальною справою, яку розслідували слідчі столичного Управління СБУ.

Взимку 2011 року співробітники СБУ викрили та припинили діяльність організованого злочинного угруповання, яке незаконно переправляло іноземців через державний кордон України. В одному з офісних приміщень у Шевченківському районі столиці зловмисники підробляли трудові та гостьові візи, які давали право на в`їзд до України іноземним громадянам.

Встановлено, що організатор напівлегальної структури – 43-річний громадянин України, уродженець однієї з країн Близького Сходу. Свого часу чоловік в`їхав до України, одружився та під виглядом туристичного бізнесу розпочав протиправну діяльність.

Зловмисники – члени злочинного угруповання – знаходили клієнтів-іноземців, переважно з країн Близького Сходу, та забезпечували їх документами. За 2 роки протиправної діяльності ділки переправили до України більше сотні іноземних громадян.

Вироком суду зловмисників визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.28, ч.2 ст.332, ч.3 ст.358, ч.3 ст.27, ч.1 ст.364, ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України. Організатору призначено покарання у вигляді 4 років 6 місяців, двом іншим членам угруповання – 3 років позбавлення волі з іспитовим строком від двох до трьох років.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...