Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 07:19
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 марта 2012, 12:06

На Черкащині директор фірми завдав державі збитків на суму 2 млн гривень

На Черкащині працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили директора одного з публічних акціонерних товариств.

Він упродовж 2009-2010 років під час виконання за бюджетні кошти підрядних будівельних робіт з гідроізоляції зовнішніх стін підземних приміщень будівлі одного з музеїв в місті Каневі, допустив використання не передбачених проектом матеріалів та неналежне виконання визначених в проектній документації робіт, що в подальшому призвело до пошкодження приміщень музею. У результаті протиправних дій державі завдано збитків на суму 2 млн. Гривень.

Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) КК України.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...