Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 08:58
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 мая 2011, 15:53

Міжнародний рок-фестиваль Stare Misto 2011

Рок-фестиваль Stare Misto вже став однією з найяскравіших щорічних музичних подій в
Міжнародний рок-фестиваль Stare Misto 2011
28 травня, Львів, стадіон «Україна»

Рок-фестиваль Stare Misto вже став однією з найяскравіших щорічних музичних подій в Україні. Крім цього, за останні три роки фестиваль став дійсно міжнародним — як за складом гуртів, що прийматимуть у ньому участь, так і за кількістю учасників. На цьогорічний фестиваль заявлено вже чотири колективи з різних європейських країн. Остаточний склад буде анонсовано до 20 квітня.

Цього року на нашому фестивалі немає гуртів, одна назва яких збільшує їх гонорар і відповідно вартість квитків у десятки разів — завдяки чітко прорахованій схемі їх міжнародної розкрутки. Проте, вже кілька років поспіль репутація фестивалю Stare Misto формувалась, як завдяки класним виступам учасників, так і в наслідок неповторної атмосфери, що створювалась відвідувачами фестивалю, атмосфери свободи, молодості і — last but not least — стилю. Саме таку атмосферу ми вважаємо головним досягненням фестивалю, за що хочемо подякувати усім нашим друзям. Крім цього, ми прагнемо щороку привозити не просто гучні імена (для цього існує концертний бізнес, який, здається, в кризовій Україні знайшов собі нове Ельдорадо), але знаходити і запрошувати артистів, які на нашу скромну думку, мають щось індивідуальне, несхоже на інших.

Першим хедлайнером фестивалю стане всесвітньо відомий кінорежисер Емір Кустуріца та культовий сербський гурт The No Smoking Orchestra. Колектив було створено у 1984 році. Після запису саунд-треку до фільму «Чорна кішка, білий кіт» гурт отримував міжнародне визнання впродовж останніх 15 років. За цей час The No Smoking Orchestra та незмінний фронтмен Неллє Каражліч дали сотні концертів в усьому світі, від Аргентини до Росії, і як результат — аншлаги, безліч захоплених відгуків (у тому числі і після українських концертів) та ще більша любов до музики, яка несе в собі відчуття свята та позитиву.

Про наступного виконавця — культовий гурт IAMX (Великобританія-Німеччина) — ми багато розповідали минулого року, оскільки їх виступ на попередньому фестивалі став дійсно відкриттям (у тому числі і для нас, організаторів) і значно збільшив кількість фанів Кріса Корнера в Україні. Цього року IAMX знову звучатиме на фестивалі Stare misto. Заради цього виступу колектив відмовився від цілого ряду пропозицій щодо концертів у ці дати, оскільки музикантам надзвичайно сподобалась атмосфера нашого заходу, створена українськими фанами гурту.

Poets of the Fall. Після анонсування цим фінським гуртом виступу на Stare Misto 2011 на своєму веб-сайті, ми отримували лише дві категорії відгуків: «Не вірю, нарешті будуть Поети!» та «А хто це такі?». Виступ гурту у Львові, впевнені, стане для кожного найкращою можливістю підтвердити свої очікування. Чому ми обрали саме цей гурт? Через велику кількість шанувальників, які вже і не сподівались, що «Поети» коли-небудь виступлять в Україні.
Rotfront. Цей гурт об’єднує музикантів з Німеччини, Угоршини, Австралії, а лідером гурту є колишній мешканець Харкова Юрій Гуржи. Крім цього, що він є співавтором музики та автором слів одразу декількох хітів Шантеля, а також резидентом культового берлінського проекту Russendisko, він є автором мелодії рекламного ролику пива Stare Misto і добрим другом багатьох українських і, не тільки, музикантів. До речі, Rotfront — найкращий гурт Німеччини 2010 у стилі world music.

Квитки у магазині "ХІТ Маркет" (навпроти камер схову гіпермаркету "Караван"), ТРЦ "Глобал UA" (вул. Київська 77).
Інформація за номером (063) 449-57-01.
Деталі на сайті www.stare-misto.ua
Погода, Новости, загрузка...