Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:32
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 октября 2012, 17:10

Житомирщина: Кандидат від Об'єднаної опозиції звернувся до Генпрокурора щодо погроз вбивством. ВІДЕО

Сьогодні, 1 жовтня, у Житомирі відбулася спільна прес-конференція єдиного кандидата від опозиції у 67-му виборчому окрузі свободівця Сидора Кізіна, голови Любарського районного штабу ВО “Батьківщина” Людмили Рогальської, довіреної особи Сидора Кізіна у 67-му виборчому окрузі Василя Кіндрася стосовно резонансних подій, які відбулися цими вихідними на Житомирщині.
Василь Кіндрась розповів, що 29 вересня підпалили його ферму, внаслідок чого згорів дах. Приміщення під ферму розміром 352 кв м придбав у 2009 р. Кіндрась впевнений, що це не випадковий підпал. На стіні ферми після пожежі було виявлено напис синьою фарбою: “Живи і радій життю, бо опинишся в гробу”.

А голова Любарського районного штабу ВО “Батьківщина” Людмила Рогальська розповіла наступне:
“О 14-00 зателефонував мій чоловік Анатолій. Сказав, що є нехороші новини. Голос чоловіка був такий, що ніби хтось помер. Наш будинок знаходиться над річкою Случ. На горі по східцях піднявся невідомий чоловік у камуфляжній формі і сказав: “Якщо ви хочете жити, покиньте виборчу капманію”. Чоловік одразу ж написав заяву у міліцію”.

У свою чергу кандидат від опозиції у 67-му виборчому окрузі свободівець Сидір Кізін заявив про звернення його до Генерального прокурора України стосовно цих подій.

За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...