Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 20:46
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 октября 2012, 12:43

Житомир готується до масових фальсифікацій. ВІДЕО

Вчора, 22 жовтня у Житомирі відбулася прес-конференція лідера Об'єднаної опозиції в Житомирській області Геннадія Зубка.

Під час зустрічі з журналістами він повідомив про безліч фактів зловживань під час виборчого процесу та підготовку до фальсифікацій з боку влади.

Як приклад він навів розміщення рекламних носіїв кандидата-регіонала, губернатора області Сергія Рижука. На сьогодні зовнішня політична реклама губернатора-кандидата в народні депутати Сергія Рижука досі не знята, вихідні дані на ній також не з'явилися, хоча суд визнав 13 сітілайтів та білбордів Рижука незаконними - повідомив сьогодні на прес конференції кандидат в народні депутати, лідер Об’єднаної опозиції на Житомирщині Геннадій Зубко.

Також за словами опозиціонера влада не може підняти свій рейтинг, і тому розпочала хвилю "чорного піару" проти своїх опонентів. Це - і листівки, і статті в газетах та інш. На завершення Геннадій Зубко попередив членів дільничних комісій, що вже опозиції відомі і методи, і технології як планується фальсифікувати вибори у Житомирі. Політик нагадав, що відповідати по закону прийдеться саме членам комісій, які приймали участь у фальсифікаціях, а не кандидатам у депутати від влади.

«Чинний губернатор, кандидат в народні депутати від провладної партії - це людина, яка хоче приймати закони у Верховній Раді, але уже зараз цинічно порушує чинне законодавство», - зазначив Геннадій Зубко.

За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...