Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:51
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

Світ
1 февраля 2015, 11:49

Інтернет дозволяє дітям набувати соціальні навички

"Прогулянки" по інтернету дозволяють дітям здобувати соціальні та професійні навички, необхідні в епоху нових технологій.

До такого висновку прийшли дослідники, які поставили собі завдання визначити, чи є вірним міф про те, що дітям "шкідливо годинами сидіти в мережі, оскільки вони стають ледачими".

Для багатьох батьків виявиться сюрпризом, що відвідування різних сайтів в мережі не є для дітей викинутим часом. Для підростаючого покоління просто необхідно отримувати соціальні та професійні навички для життя в формується цифровому суспільстві майбутнього.

Дослідження тривало більше 3 років і в ньому брали участь 800 дітей. "Молоді люди отримують необхідні навички в мережі, але дорослі не в змозі зрозуміти або оцінити це", - вважають вчені.

Дослідники встановили, що у підростаючого покоління є два види "мережевої мотивації": спілкування і цікавість. Діти спілкуються в мережі з існуючими друзями у віртуальних малих соціальних групах, і виходять за їх межі, щоб задовольнити свою цікавість, відвідуючи сайти новин.
Погода, Новости, загрузка...