Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:22
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

Світ
1 февраля 2015, 13:47

Стрімкий розвиток інтернет-технологій та його вплив на людство

Наш світ стрімко розвивається. І це все – завдяки інтернет-мережі. Щодня винахідники та вчені удосконалюють цей напрямок розвитку нашої цивілізації.

Якщо раніше інформація була закритою для більшості людей, то сьогодні безліч сайтів, які функціонують та розміщені у світовій мережі допомагають людству отримати необхідні дані. З кожним днем збільшується і сама кількість різних інформаційних та розважально-пізнавальних сайтів. Цьому сприяє і стрімкий розвиток кількості вебстудій, які займаються розробкою та подальшою підтримкою сайтів.

Потужні комерційні та виробничі компанії, невеличкі фірми та установи сьогодні вважають за необхідне «запустити» свій власний сайт, який дозволить і проінформувати майбутніх клієнтів про наявність послуг, і розрекламувати бренд і збільшити комерційні показники. А вартість таких послуг стає все доступнішою. І не так важливо чи це розробка сайтів тернопіль, чи розробка сайтів у самій столиці.

Розвитку сайтів та збільшенню їх кількості сприяє і постійний «апгрейд» самих інформаційних технологій, а також стрімкий інтерес людства.

Навіть вчені запевняють, що соціальні мережі, різні інформаційні сайти, та стрімкий розвиток інтернет-технологій немуниче впливає і на розвиток самої людини. Особливо це стосується дітей, які всмоктують, начеб-то губка в себе всю інформацію, яка надходить до них.

«Гуляючи» неосяжними просторами всесвітньої мережі, діти мають можливість здобути як професійні, так і соціальні навички, риси характеру, які можуть надати у їх майбутньому дорослому житті неабияку послугу.

Адже за думкою науковців, час, проведений дітлахами в мережі допомагає їм у майбутньому вчасно адаптуватися під соціальні вимоги та «цифрове» життя у суспільстві.
Погода, Новости, загрузка...