Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 17:05
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

Світ
22 сентября 2011, 09:28

Електромобіль у експлуатації дорожче бензинової машини

При цьому електромобілі в значній мірі менш шкідливі для навколишнього середовища
Електромобіль в процесі експлуатації обходиться власнику дорожче бензинової машини


Згідно з даними дослідження, проведеного британськими вченими, електромобілі обходяться своїм власникам дорожче, ніж їх бензинові або дизельні "брати".

При цьому електромобілі в значній мірі менш шкідливі для навколишнього середовища і не вимагають заправки дорогим паливом.

Звіт про використання електромобілів представлений Британською асоціацією з оренди транспорту (BVRLA). Згідно з цим звітом, вартість трирічної експлуатації, наприклад, електромобіля Nissan Leaf на 5,700 євро вище витрат на експлуатацію порівнянного за характеристиками автомобіля VW Golf BlueMotion 1,6 TDI.

Сумарні ж витрати на електромобіль, включаючи амортизацію, страховку, обслуговування і вартість палива, також протягом трьох років, становлять понад 27,000 євро. При цьому аналогічні витрати на експлуатацію автомобіля з традиційним двигуном не перевищили 21,500 євро. Звідси випливає, що хоча в плані вартості палива електрокар виграє у традиційних автомобілів, в результаті автомашина з дизельним двигуном виявляється в експлуатації дешевше.

Електромобілі у Великобританії, за даними статистики, особливим попитом не користуються. Причиною називають високу ціну на нові автомобілі з електроприводом.

svit24.net/
Погода, Новости, загрузка...