Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:41
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

Світ
5 мая 2015, 12:09

Якщо хлопець не зізнається в коханні

Найчастіше жінка шукає чоловіка для цілком конкретної мети. Вийти заміж і народити дітей. Чим старше стає жінка, тим менше вимог вона виставляє кандидату в чоловіки - аби любив і був готовий до продовження роду.

Аня познайомилася з Віталіком на дні народження друзів. На другому побаченні вони зайнялися сексом, а на третьому вирішили з'їхатися. Через два тижні Аня і Віталік вже жили разом і, здавалося, їх щастя ніколи не закінчиться.

Вони дійсно були на рідкість гармонійним парою і майже не сварилися. Романтика і бурхливий секс додавалися до комплекту. Так тривало до моменту, поки Аня не сказала: "Я люблю тебе. А ти мене любиш?". Він зніяковів і нічого не відповів, Аня почала підозрювати недобре. Через час Віталік сказав, що радий би був відповісти Ані взаємністю, але за три місяці їхнього спільного життя він поки не готовий говорити про любов. Віталік також сказав, що Аня йому дуже подобається, і він не хоче розривати відносини з нею.

Здавалося б, питання вирішено. Але з тих пір Аня почала все частіше ображатися на дрібниці, підозрювати Віталіка у всіх смертних гріхах, тріпати йому нерви і плакати ночами. Через місяць Віталік не витримав і запропонував Ані розлучитися.

В якій же момент все пішло не так? Зрозуміло, Аня була ображена в найкращих почуттях і почала підозрювати, що Віталік розглядає її виключно як тимчасовий варіант. У той же час Віталік зовсім не хотів образити Аню і не виключав того, що коли-небудь вони одружаться.

Справа в тому, що чоловіки не так добре розбираються в почуттях, як жінки. І, якщо вивалити на чоловіка зізнання у коханні, він може злякатися і розгубитися. Потрібно дати йому час, щоб все вирішити, і не вимагати бурхливих відповідних зізнань.

Якщо чоловік не поспішає зізнаватися в коханні, не варто бити тривогу. Він чекає, придивляється і розбирається в собі. Більше того, занадто швидке визнання в любові говорить не стільки про його почуття до тебе, скільки про безвідповідальність. Погодься, адже куди краще почекати, ніж вислухати визнання через тиждень після початку відносин, а через місяць виявитися кинутою.

Головне - звертати увагу на поточне ставлення чоловіка до тебе. Якщо він турботливий і уважний, ти можеш розслабитися і отримувати задоволення від ситуації. Ти будеш набагато більше цінувати його любов, якщо даси почуттям час дозріти.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...