Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 06:59
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

Світ
17 января 2012, 07:41

Toyota Prius покорить ринок США

Детройт - останнє доповнення до швидко зростаючої родини Prius від Toyota втілюється в найновішій версії моделі Prius C.
Даний автомобіль дебютує в США на Detroit Auto Show 2012 і надійде в продаж у березні за базовою ціною в розмірі близько $ 19000.

Prius С — малолітражний п'ятидверний хетчбек, який є меншим, ніж стандартний хетчбек Prius - Toyota тепер називає це ліфтбек - і, навіть, довший кросовера Prius V. Серія в першому кварталі також випустить модель Plug-In Prius Hybrid.

Dim lights

Prius C являється на 19 дюймів коротше, ніж його родич - ліфтбек Prius, і на 542 фунти легше. За прогнозами EPA економія палива становитиме 53 милі пройденого шляху в обмін на 1 галон в місті і 46 милі на шосе.

Prius C оснащений зменшеною версією гібридної системи приводу Prius ліфтбек, у тому числі 73 одиниці кінських сил, 1,5-літровий чотирьох-циліндровий бензиновий двигун і електродвигун 45 кВт, що забезпечує загальну потужність в 99 кінських сил.
За матеріалами: toneto
Погода, Новости, загрузка...