Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 16:07
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

Світ
10 июня 2014, 23:31

Як вибрати пляжний капелюх

Нарешті настав найулюблениший багатьма літній сезон. Сезон коли є можливість та час гарно відпочити від офісної роботи та нудьги, а також позасмагати на морських пляжах. Але не забуваємо про необхідність взяти з собою пляжний капелюх. Де і який - обирає вже кажен сам, але останнім часом все більше людей купують такі речі через Інтернет-мережу на спеціалізованих сайтах, таких як www.vxzone.com/ebay.html. Як же правильно підібрати капелюх?

Пляжний капелюх - не тільки засіб захисту від сонця, але і модний тренд, словом, must have кожної дівчини цього літа! Як же правильно вибрати пляжну капелюх?

У гонитві за модою не забувай, що перш за все пляжна капелюх має захищати від сонця, а значить матеріал її повинен бути натуральним. Він повинен бути досить щільним, щоб захищати від сонячних променів, але в той же час - пропускати повітря, даючи можливість голові "дихати".

Як вибрати пляжну шляпку?
По-перше, йдучи в магазин за капелюхом, ти повинна вже чітко знати, що саме тобі потрібно, щоб у результаті не розгубитися і не купити те, що так і не наважишся потім надіти. Капелюх в ідеалі повинна підходити під твої інші пляжні аксесуари - купальник, окуляри або сумку. Так, наприклад, в комплект до плетеної сумці можна взяти солом'яний капелюх, а під квітчастий купальник - капелюшок з квіткою.

Кожній жінці йдуть різні типи капелюшків і це природно, тому не варто купувати "як у подруги", а краще підібрати те, що буде підходити саме тобі. Якщо у тебе кругле обличчя, то тобі підійде капелюшок середніх розмірів, а якщо більш вугласте і витягнуте - тоді капелюх з великими полями.

Що нового в капелюшній моді?
У весняно-літніх колекціях світові модні дизайнери представили велику кількість різноманітних пляжних капелюшків. Найбільше серед них було крислатих. У тренді - світлі тони, які підійдуть практично під будь-який наряд або ж кричущі яскраві сонячні відтінки, які додадуть будь-якого пляжного образу неповторну родзинку.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...