Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:59
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 января 2021, 10:42

Місцеві бюджети Житомирщини щорічно отримуватимуть 2,9 млн грн від продажу прав оренди землі сільгосппризначення державної власності

Упродовж 2020 року Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області реалізувало на земельних торгах права оренди на 56 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, що розташовані за межами населених пунктів. Земельні ділянки загальною площею 1 297 гектарів передані в оренду на 7 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та для ведення фермерського господарства.

Розмір річної орендної плати за всі земельні ділянки, визначений за результатами торгів, становив 2,9 млн грн. Кошти орендарі сплачуватимуть до місцевих бюджетів Житомирщини щороку упродовж всього терміну дії договорів оренди на земельні ділянки.

Найбільшу кількість ділянок передано у користування у Новоград-Волинському (9 ділянок загальною площею 210,2 га), Пулинському (9 ділянок загальною площею 68,0 га) та Ружинському (8 ділянок загальною площею 120,9 га) районах регіону.

Найвищі показники річної орендної плати у відсотках від нормативної грошової оцінки земельної ділянки зафіксовано у Ружинському (170%) та Коростенському (82%) районах Житомирської області.
Погода, Новости, загрузка...