Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 апреля 2021, 17:26

Поліцейські Житомира викрили групу квартирних злодіїв

15 квітня слідчі Житомирського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Житомирської окружної прокуратури провели обшуки та оголосили про підозру у вчиненні низки кримінальних діянь двом чоловікам. У правоохоронців є підстави стверджувати про причетність групи до грабежу та кількох крадіжок в обласному центрі.

8 квітня до поліції звернулась жителька проспекту Миру, що в обласному центрі. Жінка, повернувшись додому, застала у своїй оселі двох незнайомців, які нишпорили по квартирі. Побачивши її, чоловіки кинулись тікати.

- Особи обох нам вдалося встановити, зібравши слідову інформацію на місці події, а також проаналізувавши записи камер відеоспостереження, що розташовані у мікрорайоні, - розповів начальник Житомирського районного управління поліції Сергій Синявський. – Один з чоловіків житомирянин, 1988 року народження, інший – 24-річний житель Коростишева.

15 квітня за місцями проживання та тимчасового перебування обох поліцейські провели санкціоновані обшуки. У результаті вилучено докази причетності чоловіків й до інших правопорушень.

- У квартирі житомирянина ми виявили ювелірні вироби, що були викрадені напередодні, тобто учора, з оселі жительки обласного центру. Її домівка розташована по вул. Космонавтів, - сказав Сергій Синявський. - Також у нас є підстави стверджувати про причетність саме цієї групи і до крадіжки 13 квітня з іншої квартири у цьому ж мікрорайоні.

Відтак 32-річному чоловікові та його спільнику наразі оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, а відтак загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 4 до 8 років. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають подальші слідчі дії. Поліцейські перевіряють ймовірну причетність чоловіків й до інших, окрім названих, кримінальних діянь.
Погода, Новости, загрузка...