Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 июля 2021, 14:58

15-річну жительку Коростенського району, підозрювану в умисному вбивстві ровесника, поміщено під варту

Ювенальним прокурором Коростенської окружної прокуратури забезпечено розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою особі, підозрюваній у скоєнні умисного вбивства.
Коростенським міськрайонним судом підтримано позицію ювенального прокурора та особу взято під варту без визначення розміру грошової застави, про що 15.07.2021 винесено відповідну ухвалу.
Як повідомлялося раніше, 15-річну жительку Коростенського району, ученицю 9 класу місцевої гімназії. підозрюють у скоєнні умисного вбивства свого ровесника.
Установлено, що підозрювана, з метою з’ясування особистих стосунків, у вечірній час призначила зустріч хлопцю у недобудованому приміщенні, що поблизу с. Грозине Коростенського району. Під час конфлікту, що стався у ході розмови, у дівчини виник умисел на умисне вбивство.
Підліток помер від завданих ударів гострим предметом у шию та грудну клітку. Тіло вбитого було прикидане сміттям й уламками цегли.
Підозрюваній інкримінують скоєння злочину за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).
Коростенська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
Досудове розслідування проводить слідчий відділ Коростенського райуправління поліції.
Погода, Новости, загрузка...