Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:33
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 февраля 2023, 09:37

На Житомирщині жінка через Інтернет намагалася оформити соціальну виплату від держави і втратила майже 55 тис грн

На жаль, жителі області все ще потрапляють на гачок шахраїв у прагненні отримати додаткові грошові виплати. Перейшовши за фейковими посиланнями, вони потрапляють на сайти, візуально схожі на банківські сторінки або державні електронні сервіси. У результаті надають шахраям всі особисті відомості, що дозволяють отримати доступ до їх рахунків.

Днями 41-річна житомирянка скористалася посиланням, розміщеним у месенджері «Telegram». Жінка вважала, що реєструється на офіційному ресурсі «ЄДопомога». Натомість після введення банківських реквізитів втратила з власного рахунку понад 5 тисяч гривень.

Невдало завершилась спроба отримати фінансову допомогу й для 58-річної жительки Бердичівському району. В месенджері «Telegram» вона виявила чат-бот щодо оформлення громадянам соціальної виплати від держави. Перейшовши за посиланням, жінка підтвердила вхід у мобільний застосунок свого банку, а згодом виявила списання 54 тисяч гривень з рахунків.

Нині за обома випадками тривають відповідні перевірки.
Погода, Новости, загрузка...