Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 12 травня 23:23
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦКУ Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникам

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 ноября 2023, 10:19

За втручання прокуратури ще одне укриття в смт Хорошів повернуть до державної власності

За позовом прокурорів Хорошівського відділу Коростишівської окружної прокуратури державі повернуто протирадіаційне укриття, яке незаконно перебувало у приватній власності акціонерного товариства.
Свого часу, у 2004 році, акціонерне товариство зареєструвало за собою право приватної власності на цілісну будівлю з виробничими приміщеннями, включивши й захисне укриття площею понад 50 м2, яке знаходиться у центрі смт Хорошів Житомирського району.
Однак прокурори встановили, що приватизація протирадіаційного сховища відбулася з порушенням вимог ст. 4 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».
Також встановлено, що за час перебування у приватній власності споруда цивільного захисту місткістю на 85 осіб вартістю понад 860 тис. грн стала непридатною для використання за цільовим призначенням.
Окружна прокуратура звернулася з позовом про повернення укриття з приватної власності. Господарський суд Житомирської області визнав вимоги обґрунтованими.
Погода, Новости, загрузка...