Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:07
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 декабря 2018, 14:48

Житомирян попереджають про тонку кригу

Враховуючи високу ймовірність нещасних випадків на льоду, управління цивільного захисту населення облдержадміністрації закликає громадян не ризикувати зайвий раз життям та не виходити на тонку кригу.
Особливу тривогу викликають любителі підлідної риболовлі. Азарт рибалки у таких людей зазвичай бере верх над здоровим глуздом, тому вони ладні вийти і на найтонший лід заради улову.
Ще одна група, котра може скупатися у крижаній воді - надто нетерплячі пішоходи, які проживають поблизу водойм. Бажаючи скоротити собі шлях, вони чимчикують прямісінько по льоду, ані на мить не задумуючись про наслідки таких мандрівок.
Також звертаємося до батьків з турботою та проханням ні в якому разі не залишати дітей без нагляду. У жодному випадку не дозволяйте малечі гратись на кризі водойми.
Задля уникнення трагедій пам'ятайте: виходити на лід безпечно лише тоді, коли його товщина сягає 7 см; для обладнання ковзанки - 10-12 см; масова переправа пішки може бути організована при товщині льоду не менше, ніж 15 см.
Погода, Новости, загрузка...