Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 19 листопада 15:28
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині відбувся аграрний форум у межах проєкту «Діалог влади та бізнесу»
На Житомирщині відбувся аграрний форум у межах проєкту «Діалог влади та бізнесу»
На Житомирщині відбувся аграрний форум у межах проєкту «Діалог влади та бізнесу»Житомирщина готова до викликів зими. В області створено понад 700 пунктів незламностіНа Житомирщині відбулося П’яте регіональне засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові УкраїниСформовано новий склад молодіжної ради при Житомирській ОВА

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
https://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 мая 2019, 14:14

В Житомирі у рамках Дня Європи на головній вулиці міста - SALAD JUNIOR FEST

В рамках святкування Дня Європи у Житомирі, на головній пішохідній вулиці міста, Михайлівській, розпочато битву юних кухарів «SALAD JUNIOR FEST» .
Кулінарний проект, в рамках якого 4 Шеф-кухарі обирали 32 юніори, щоб протягом 6 практичних занять навчати їх основам кулінарного мистецтва.
Ще в березні 2019 року було анонсовано про набір у проект і протягом 3-х тижнів було отримано 80 заявок на участь, з яких Шефи відібрали 32 заявки, по 8 учасників у кожну команду.

Всі учасники, так чи інакше, уже були пов’язані з кулінарією, зокрема вчилися в профільних закладах.
Студенти з таких навчальних закладів потрапили у проект:
Державний навчальний заклад «Центр сфери обслуговування м. Житомира»
Державний навчальний заклад «Бердичівське вище професійне училище»
Житомирський торговельно-економічний коледж Київського Національного торговельно-економічного університету
Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права
Державний навчальний заклад «Житомирське вище професійне технологічне училище»

На відбіркових заняттях учасники продемонстрували свої навички в кулінарії за темами:
Закуски. Салати
М'ясо. Птиця
Риба. Морепродукти
Вироби з тіста
Десерти
За результатами відбіркових занять Шефами було відібрано 5 кращих учасників, які потрапили до фіналу проекту.
І сьогодні, у фіналі, кожній команді запропоновано «чорний ящик» з продуктами, з яких вони повинні будуть приготувати страви трьох категорій – основну страву, закуску та десерт. Професійне журі оцінить чому навчились юніори за час проекту та котра з команд стане переможцем проекту SALAD JUNIOR FEST!
Погода, Новости, загрузка...