Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 04 жовтня 20:41
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі відбулися заходи з нагоди Дня Захисників та Захисниць України
У Житомирі відбулися заходи з нагоди Дня Захисників та Захисниць України
У Житомирі відбулися заходи з нагоди Дня Захисників та Захисниць УкраїниУ Бердичеві відбулося відкриття дитячого будинку сімейного типуЛіцей №25 у Житомирі стане «Школою майбутнього»Фахівці ДСНС Житомирщини урочисто відзначили День рятівника

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
https://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 мая 2019, 14:14

В Житомирі у рамках Дня Європи на головній вулиці міста - SALAD JUNIOR FEST

В рамках святкування Дня Європи у Житомирі, на головній пішохідній вулиці міста, Михайлівській, розпочато битву юних кухарів «SALAD JUNIOR FEST» .
Кулінарний проект, в рамках якого 4 Шеф-кухарі обирали 32 юніори, щоб протягом 6 практичних занять навчати їх основам кулінарного мистецтва.
Ще в березні 2019 року було анонсовано про набір у проект і протягом 3-х тижнів було отримано 80 заявок на участь, з яких Шефи відібрали 32 заявки, по 8 учасників у кожну команду.

Всі учасники, так чи інакше, уже були пов’язані з кулінарією, зокрема вчилися в профільних закладах.
Студенти з таких навчальних закладів потрапили у проект:
Державний навчальний заклад «Центр сфери обслуговування м. Житомира»
Державний навчальний заклад «Бердичівське вище професійне училище»
Житомирський торговельно-економічний коледж Київського Національного торговельно-економічного університету
Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права
Державний навчальний заклад «Житомирське вище професійне технологічне училище»

На відбіркових заняттях учасники продемонстрували свої навички в кулінарії за темами:
Закуски. Салати
М'ясо. Птиця
Риба. Морепродукти
Вироби з тіста
Десерти
За результатами відбіркових занять Шефами було відібрано 5 кращих учасників, які потрапили до фіналу проекту.
І сьогодні, у фіналі, кожній команді запропоновано «чорний ящик» з продуктами, з яких вони повинні будуть приготувати страви трьох категорій – основну страву, закуску та десерт. Професійне журі оцінить чому навчились юніори за час проекту та котра з команд стане переможцем проекту SALAD JUNIOR FEST!
Погода, Новости, загрузка...