Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 19 листопада 15:35
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині відбувся аграрний форум у межах проєкту «Діалог влади та бізнесу»
На Житомирщині відбувся аграрний форум у межах проєкту «Діалог влади та бізнесу»
На Житомирщині відбувся аграрний форум у межах проєкту «Діалог влади та бізнесу»Житомирщина готова до викликів зими. В області створено понад 700 пунктів незламностіНа Житомирщині відбулося П’яте регіональне засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові УкраїниСформовано новий склад молодіжної ради при Житомирській ОВА

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
https://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 августа 2019, 19:25

У Андрушівському районі відбулось засідання круглого столу з суб’єктами господарювання сфери громадського харчування

12 серпня в Андрушівському районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області відбулось засідання круглого столу з обговорення питань дотримання вимог чинного законодавства операторами ринку з обігу харчових продуктів у закладах громадського харчування. Керівництвом районного управління Держпродспоживслужби до участі у заході було запрошено власників (керівників) та представників закладів громадського харчування Андрушівського району. У ході засідання учасники заходу мали можливість обговорити вимоги чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктівта особливості здійснення заходів контролю з боку держави за вище згаданими об’єктами.

Детальніше розглядались питання щодо впровадження у закладах громадського харчування постійно діючих процедур, заснованих на принципах аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Спеціалісти районного управління ГУ ДПСС навели учасникам ряд переваг від впровадження принципів НАССР: так, належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити певні ризики, а ще й дозволяє значно удосконалити роботу закладів громадського харчування, підвищити довіру споживача та власне рейтинг закладу.

Загалом захід відбувся у форматі відкритого діалогу, учасники мали змогу отримати інформативні та змістовні відповіді на свої питання.
Погода, Новости, загрузка...