Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 04 жовтня 20:37
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі відбулися заходи з нагоди Дня Захисників та Захисниць України
У Житомирі відбулися заходи з нагоди Дня Захисників та Захисниць України
У Житомирі відбулися заходи з нагоди Дня Захисників та Захисниць УкраїниУ Бердичеві відбулося відкриття дитячого будинку сімейного типуЛіцей №25 у Житомирі стане «Школою майбутнього»Фахівці ДСНС Житомирщини урочисто відзначили День рятівника

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
https://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 ноября 2019, 10:44

Ружинське районне управління долучилось до виконання обласної програми «Дітям Житомирщини – безпечне та якісне харчування»

«Дітям Житомирщини – безпечне та якісне харчування» – саме таку назву має обласна програма, відповідно програми діяльності Кабінету міністрів України, де одною із пріоритетних цілей визначено забезпечення споживача безпечними товарами та послугами, а особлива увага приділяється безпечному та якісному харчуванню дітей .

Так, за ініціативи Ружинського районного управління Дерпродспоживслужби спільно з представниками відділу освіти при Ружинській РДА 5 листопада в приміщенні Ружинської гімназії було проведено семінар-навчання із директорами ЗОШ та завідуючими ДНЗ щодо забезпечення безпечного та якісного харчування дітей в закладах освіти району.

Під час демонстрації презентації учасників семінару було ознайомлено з ситуацією щодо виникнення спалахів харчових отруєнь в школах та дитячих закладах в межах району, області та країни в цілому.

Детально розглядались основні причини виникнення спалахів , опрацьовувались заходи профілактики.

Особлива увага була приділена належному матеріально-технічному забезпеченню харчоблоків та наголошено на необхідності оформлення паспортів харчоблоку. Також у ході проведення семінару керівників навчально-виховних закладів ознайомлено з особливостями та термінами впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в закладах , – розроблення і введення в дію та застосовування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках .
Погода, Новости, загрузка...