Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 04 жовтня 23:03
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі відбулися заходи з нагоди Дня Захисників та Захисниць України
У Житомирі відбулися заходи з нагоди Дня Захисників та Захисниць України
У Житомирі відбулися заходи з нагоди Дня Захисників та Захисниць УкраїниУ Бердичеві відбулося відкриття дитячого будинку сімейного типуЛіцей №25 у Житомирі стане «Школою майбутнього»Фахівці ДСНС Житомирщини урочисто відзначили День рятівника

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
https://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 ноября 2024, 16:35

На базі Житомирського професійного ліцею відбулося вручення сертифікатів учасникам курсів кухарів закладів освіти області

Департамент освіти і науки інформує, що у Житомирському професійному ліцеї Житомирської обласної ради відбулося вручення сертифікатів учасникам курсів кухарів закладів освіти Житомирської області. Курси проводилися у рамках реформи шкільного харчування, ініційованого Першою леді України Оленою Зеленською, на базі кулінарного хабу закладу.

01 листопада 2024 року на базі Житомирського професійного ліцею урочисто завершили цей освітній процес. Директор Департаменту освіти і науки Житомирської військової адміністрації Наталія Осипович разом із керівником Житомирської обласної асоціації кухарів, членом Олімпійської кулінарної збірної Віктором Бєляком вручили учасникам сертифікати про проходження курсів, які підтверджують їхню професійну компетенцію в організації харчування в навчальних закладах.

На навчання зареєструвалося близько 400 кухарів із закладів освіти з 48 територіальних громад та закладів інституційного догляду.

“Грамотна організація харчування в навчальних закладах є пріоритетом для Житомирського регіону, адже саме збалансоване та якісне харчування сприяє фізичному та психічному розвитку школярів, їхньому загальному добробуту та успіхам у навчанні. Наше завдання — забезпечити дітям найкращі умови для здорового зростання”, — зазначила Наталія Осипович.

Під час практичних занять кухарі опановували нові підходи до організації харчування, спрямовані на покращення якості харчування, забезпечення безпечного середовища для зберігання й обробки продуктів, що особливо важливо для забезпечення якісного харчування у закладах освіти. Участь у програмі сприяла підвищенню професійного рівня кухарів, їхньому ознайомленню з новітніми технологіями та передовими методиками приготування страв.
Погода, Новости, загрузка...