Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 19 листопада 19:37
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині відбувся аграрний форум у межах проєкту «Діалог влади та бізнесу»
На Житомирщині відбувся аграрний форум у межах проєкту «Діалог влади та бізнесу»
На Житомирщині відбувся аграрний форум у межах проєкту «Діалог влади та бізнесу»Житомирщина готова до викликів зими. В області створено понад 700 пунктів незламностіНа Житомирщині відбулося П’яте регіональне засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові УкраїниСформовано новий склад молодіжної ради при Житомирській ОВА

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
https://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 марта 2025, 10:41

Євген Клопотенко провів майстер-клас у Радовельському ліцеї, популяризуючи здорове харчування серед молоді


Популяризація культурних цінностей та традицій українського народу є важливим кроком для розвитку молодого покоління. Яскравим прикладом такої роботи став захід, проведений у Біотехнологічному ліцеї села Радовель Олевської громади, на якому учні та батьки мали змогу зустрітися з відомим шеф-кухарем, переможцем телевізійного шоу «Майстер Шеф-5» Євгеном Клопотенком.

Під час майстер-класу, організованого командою Клопотенка, учасники ознайомилися з кулінарними рецептами, які органічно поєднують українські гастрономічні традиції зі смачним та корисним харчуванням. Діти не лише спостерігали за процесом приготування страв, але й активно долучилися до створення справжніх кулінарних шедеврів, отримавши практичні навички та важливий досвід.

Окрім практичного виміру кулінарного мистецтва, зустріч із Євгеном Клопотенком надала учням унікальну можливість безпосереднього спілкування з успішною особистістю, яка своїм прикладом продемонструвала, як наполегливість, віра в себе та захоплення власною справою допомагають знаходити можливості для розвитку та досягати значних результатів.

Цей захід став вагомим внеском у реалізацію державної реформи системи харчування в закладах освіти, започаткованої в Україні у 2020 році за ініціативою першої леді Олени Зеленської. Метою реформи є кардинальна зміна підходів до організації харчування у школах, що включає як перегляд норм споживання та технологічних процесів, так і формування культури здорового харчування серед дітей і суспільства загалом.

Такі ініціативи сприяють поширенню та укріпленню культурних традицій українського народу, формують у молоді цінності здорового способу життя та наближають до спільної мети — виховання здорового, успішного та щасливого покоління, яке з повагою і любов’ю підтримує українську ідентичність.

Євген Клопотенко провів майстер-клас у Радовельському ліцеї, популяризуючи здорове харчування серед молоді

Євген Клопотенко провів майстер-клас у Радовельському ліцеї, популяризуючи здорове харчування серед молоді
Погода, Новости, загрузка...