15 серпня за дорученням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, під головуванням його заступниці Наталії Арендарчук відбулася онлайн-зустріч керівництва та представників бізнесу області в рамках платформи “Діалог влади та бізнесу” на тему: Вимоги законодавства України для суб’єктів господарювання, що провадять діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів у закладах освіти та закладах громадського харчування (ресторанного господарства).
Такий формат створений Конгресом місцевих та регіональних влад при Президентові України.
Учасники зустрічі обговорили ряд важливих питань, зокрема про:
дотримання вимог законодавства України для суб’єктів господарювання, що проводять діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів у закладах ресторанного господарства (громадського харчування) інформував перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Ігор Волківський.
реалізацію Стратегії реформи шкільного харчування розповіла начальниця управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Світлана Кончаківська.
Детальніше дивіться у відео.