Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 02 грудня 07:43
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі відзначили День Гідності та Свободи
У Житомирі відзначили День Гідності та Свободи
У Житомирі відзначили День Гідності та СвободиНа Житомирщині відбувся аграрний форум у межах проєкту «Діалог влади та бізнесу»Житомирщина готова до викликів зими. В області створено понад 700 пунктів незламностіНа Житомирщині відбулося П’яте регіональне засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
https://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 октября 2025, 17:26

На Житомирщині відзначили День працівників харчової промисловості

На Житомирщині відзначили День працівників харчової промисловості


У Житомирі, на базі кондитерської фабрики «Житомирські ласощі», відбулося урочисте засідання з нагоди Дня працівників харчової промисловості та в рамках платформи “Діалог влади та бізнесу”.

У заході взяли участь начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, його заступниця Наталія Арендарчук, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ЖОВА Павло Куц, а також в.о. начальника Головного управління Державної податкової служби у Житомирській області Олександр М’ясковський, начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Олександр Кузьменко та представники підприємств харчової галузі області.

Під час свого виступу начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко подякував працівникам харчової промисловості за щоденну працю, професіоналізм і відданість своїй справі.

«Завдяки вашому професіоналізму, відповідальності та натхненню харчова промисловість України, зокрема Житомирщини, розвивається, впроваджує новітні технології та водночас зберігає найкращі традиції. Ваша робота є запорукою економічної стабільності, продовольчої безпеки та впевненості в завтрашньому дні», — наголосив очільник області.

Харчова промисловість — це один з надважливих економічних базисів області. Адже вона генерує понад чверть від усього обсягу проданої промислової продукції Житомирщини.

В цій галузі на Житомирщині працює понад 200 підприємств, які дають роботу 10,5 тисяч фахівців. Це м’ясопереробна, молочна, хлібопекарська, кондитерська, зернопереробна, цукрова, а також спиртова, виноробна та пивоварна галузі.

З нагоди професійного свята Віталій Бунечко вручив працівникам галузі вітальні листи від Міністра економіки, довкілля та сільського господарства України, а також подяки від Житомирської обласної військової адміністрації — за стабільне виробництво, високу якість продукції, лідерство та здатність ухвалювати стратегічні рішення навіть у найскладніших умовах.

Список нагороджених — ТУТ.

Атмосферу свята доповнили виступи гурту «Древляни» Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера, які створили теплу й урочисту атмосферу заходу.

Усіх присутніх також привітав директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ЖОВА Павло Куц. Він підкреслив, що харчова промисловість є важливою складовою економіки області, а кожен виробник робить вагомий внесок у продовольчу безпеку регіону та країни в цілому.
Погода, Новости, загрузка...