Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 06:58
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 марта 2013, 13:14

Сергій Форест: Війна з пам’ятниками Леніна – відволікання народу від важливих проблем в суспільстві. ВІДЕО

10 березня, у Житомирі декілька десятків незалежних націоналістів провели Марш проти комунізму.

Організатори заходу вимагали негайне знесення ідола Леніна з центральної площі та інших більшовицьких ідолів, перейменування комуністичних назв житомирських вулиць тощо. Націоналісти з криками «Серп і молот - Смерть і голод», «Комуняку на гілляку», «Ленін – це кат, Ленін - це смерть, Ленін - це зло» та «Раби комунізму» пройшли центральними вулицями міста.

ВІДЕО:



У свою чергу комуністи на захист пам’ятника Леніну стягнули декілька сотень прихильників. На підтримку своїх прихильників прибули народний депутат від КПУ Василь Самойленко, екс-нардеп Микола Тимошенко, депутати міської ради Микола Романюк і Зінаїда Стрякіна.

Також близько сотні прихильників громадської організації «МІР» стали на захист пенсіонерів та комуністів.

«Війна з пам’ятниками Леніна – це відволікання українського народу від нагальних і важливих проблем в суспільстві», - заявив лідер Громадської організації «МІР» Сергій Форест.

«Ми сьогодні показали, Охтирка точно у Житомирі не пройде. Ні - вандалам! Ні - націонал-фашизму у Житомирі!», - на цьому наголосив головний комуніст області Микола Тимошенко під час мітингу.

Аби уникнути масових заворушень між комуністами та націоналістами виставили кордон міліції, а за будинком правосуддя знаходилися декілька автобусів зі спецпідрозділом «Беркут».
За матеріалами: http://expreszt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...