Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 14:59
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 декабря 2011, 08:59

Геннадій Зубко: «Фракція «Фронту Змін» у повному складі проголосувала за недовіру виконкому Житомирської міськради»

На вчорашній сесії Житомирської міської ради депутати поставили питання недовіри виконавчому комітету ради. У ході таємного голосування 32 депутати із 41, що брали участь у голосуванні, підтримали недовіру виконавчому комітету.
Геннадій Зубко: «Фракція «Фронту Змін» у повному складі проголосувала за недовіру виконкому Житомирської міськради»
«Фракція «Фронту Змін» за недовіру виконкому Житомирської міськради проголосувала у повному складі. Хоча, голосуванню намагались перешкоджати: до голосування допускали лише тих депутатів, хто мав при собі посвідчення. Тому, із 56 присутніх лише 41 депутат зміг взяти участь у голосуванні», - говорить голова обласного осередку «Фронту Змін» Геннадій Зубко і нагадує, що загальний склад ради - 60 депутатів.

За словами депутата обласної ради, мотивацією для відставки виконкому стала зволікання з вирішенням нагальних проблем громади, як то шестимісячна заборгованість по заробітній платі працівникам КП «ЖТТУ»; неефективне виконання своїх функціональних обов’язків; недотримання норм чинного законодавства, зокрема щодо порушення закону про інформацію – про що було зроблено припис прокуратури; невжиття жодних ефективних заходів щодо соціального та економічного розвитку міста.

«Це не лише позиція фронтовиків. Більшість депутатів ради таємним голосуванням підтримали висловлення недовіри виконкому. Влада на всіх рівнях - і на місцевому, і на центральному повинна відчувати відповідальність за свої дії чи бездіяльність», - сказав Геннадій Зубко.
За матеріалами: Житомир Ньюс
Погода, Новости, загрузка...